Maraton de binefacere pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia judeţeană Caritas Satu Mare organizează cel de-al patrulea maraton de mers pe jos pe ruta Satu Mare - Micula. Evenimentul va avea loc la data de 5 iunie, începând cu ora 8.45, având un scop caritativ, sprijinirea celor peste 420 de copii care frecventează centrul de zi al organizaţiei.

Înscrierile la maraton se fac zilnic la sediul organizaţiei, din Piaţa Libertăţii nr. 20, începând de luni, 31 mai, până vineri, 4 mai, urmând ca sâmbăta dimineaţa să înceapă maratonul. Cei care doresc să participe, se pot înscrie, taxa de participare fiind de 3 lei pentru o persoană, 8 lei pentru 3 persoane, 10 lei pentru 4 persoane şi 25 lei pentru grupurile de 10 persoane. Odată cu înscrierea, participanţii primesc şi cardul de acces. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru sprijinirea copiilor de la centrul de zi Caritas.
La data de 5 iunie, sâmbătă dimineaţa, de la ora 8.00 începe adunarea participanţilor, iar la ora 8.45 se dă start maratonului Satu Mare - Micula.
Ajunşi la destinaţie, participanţii vor beneficia de o masă caldă din partea organizatorilor şi diferite programe de timp liber, precum concerte cu artişti locali, dar şi o demosntraţie de dresaj canin cu cei de la Alpha K-9.
Întoarcerea în Satu Mare se va face cu autobuze la orele 14.00, 15.00, 16.00 şi 17.00.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite