GALERIE FOTO: Elena Udrea, îmbrăcată în straie oşeneşti în cadrul vizitei oficiale din judeţul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării a îmbrăcat azi straie oşeneşti în vizita oficială pe care a avut-o în judeţul Satu Mare. Aceasta a semnat şi contractele de finanţare pentru modernizarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Orăşenesc  Negreşti Oaş respectiv pentru proiectul  „Sunet drag de clopoţel“ care prevede Reabilitarea Şcolii de Arte şi Meserii din Turulung.

VEZI AICI POZE CU ELENA UDREA

Elena Udrea a primit cadou din partea primarului din Certeze, Ciocan Petru, un costum oşenesc, pe care l-a şi îmbrăcat, făcându-şi apariţia la primăria din Negreşti Oaş în ţinuta oşenească.

image
image

Costumul, care valorează peste 2000 de euro i-a pus probleme Elenei Udrea în momentul în care s-a aşezat la masa oficială.

image


 Ministrul a fost intâmpinat conform tradiţiei din zona oaşului cu pâine şi sare, ciocnind alături de oficialităţi şi câte un pahar de pălincă.
„Nu am fost de 25 de ani în Negreşti Oaş, când mă aflam într-o tabără. Îmi aduc aminte de plăcintele cu dulceaţă“, a declarat ministrul Elana Udrea. Aceasta a mai precizat în vizita extrem de scurtă ca va încerca să obţină finanţare pentru proiectul Luna Şes care prevede o pârtie de schi dotată cu echipamente de ultimă generaţie.
„Este un obiectiv important în judeţul Satu Mare şi cred că va atrage suficienţi turişti“,a spus ministrul.

La Satu Mare s-a întâlnit cu primarii

După vizita din Negreşti Oaş, ministrul Udrea s-a întâlnit la Satu Mare cu toţi primarii din judeţ cărora le-a vorbit despre necesitatea accesării de fonduri europene. Tot în municipiu s-a semnat şi contractul de finanţare pentru regiunea de nord vest care prevede dotarea Inspectoratelor de Urgenţă cu autoutilitare de ultimă generaţie.


La ora 19.00, ministrul Udrea a părăsit judeţul Satu Mare fiind nevoită să-şi întrerupă vizita care era programată şi pentru ziua de mâine. „M-au chemat cei de la Guvern pentru că trebuie să fiu prezentă în zone afectate de inundaţii“, a mai spus Udrea.

image
image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite