Femeie găsită moartă în apele râului Someș. Trupul tinerei de 20 de ani, pe jumătate dezbrăcat, a fost adus la mal de pompieri

0
0
Publicat:

O tânără de aproximativ 20 de ani a fost găsită moartă în Satu Mare după ce s-ar fi înecat. Trupul tinerei, pe jumătate dezbrăcat, plutea pe râul Someș.

Autoritățile au deschis o anchetă Foto: ISU Satu Mare
Autoritățile au deschis o anchetă Foto: ISU Satu Mare

La data de 13 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în râul Someș se afla o posibilă persoană înecată. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de aproximativ 20 ani.

Fata a fost zărită de localnici, vineri după-amiază, în zona podului Golescu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă cu barca și patru cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Pompierii au ajuns la femeie cu o barcă pneumatică și i-au adus corpul la mal. DIn nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

O persoană de sex feminim de 18-25 de ani a fost preluată fără semne vitale şi predata echipajului de poliţie prezent la faţa locului”, a precizat Alexandra Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, potrivit PRO TV.

Autoritățile au deschis o anchetă. Din primele date, varianta crimei este exclusă de anchetatori. Cadavrul fetei nu prezintă urme vizibile de violență. Cel mai probabil, tânăra s-ar fi înecat. Momentan, fata nu a fost identificată.

Identitatea acesteia urmează a fi stabilită. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență. A fost transportat la SJML în vederea stabilirii cauzei decesului”, a precizat Alexandra Ciula, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare:

Polițiștii continuă cercetările în cauză.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite