Cele mai frumoase 12 tinere s-au întercut la „Miss Satu Mare” (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Pop, o tânără de 17 ani, a fost desemnată cea mai frumoasă sătmareancă.  Ea s-a luat la întrecere cu alte 11 frumuseţi din judeţ în cadrul concursului organziat aseară la Casa de Cultură a Sindicatelor.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA CONCURS

Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit cel mai mare concurs de frumusețe la nivel judeţean, organizat în acest an, „Miss Satu Mare”. 12 tinere au ajuns în marea finală după o săptămână de preselecții din patru orașe ale județului. Participantele au sosit în oraş cu patru zile înaintea concursului, timp în care au participat la un cantonament format din şedinţe foto, exerciţii de coregrafie şi defilare.

image

Spectacolul a debutat cu defilarea concurentelor în rochiile create de designerul român Oana Șeran, colecțiile  “Skin” respectiv “Be sofisticated”. În cadrul spectacolului au avut loc şi câteva momente artistice, precum spectacole de dans oferite de Crazy Dancers, Still, B-Element şi Magic Dance,  demonstrații de beatboxing prezentate de 2Shae și prezentări de modă ale fetelor de la Interstyle Models Agency.

image

Totodată, organziatorii au realizat  și un filmuleț de prezentare a celor 12 tinere dinc antonament, care a fost proiectat în sală.
În urma comptiţiei crâncene, cele mai frumoase sătmărence au fost premiate astfel:
Locul I: Maria Pop
Locul II: Tania Lăpuște
Locul III: Diana Pop
Miss Popularitate: Cristina Ratiș
Miss Turism: Csobot Adel
Miss Presă : Reghina Dăncăneț
Marea câştigătoare a concursului de aseară, Maria Pop, a mai fost desemnată şi „Cea mai frumoasă boboacă” anul 2010 la competiția organizată la nivelul lcieelor. În prezent ea este elevă la Grupul Şcolar Forestier "Constantin Brâncuşi" și urmează cursuri de modelling la oa genţie locală.
”Am mai câștigat concursuri de Miss, dar aici nu credeam ca voi reuși, deoarece concurența a fost destul de mare. Cred că experiența și încrederea în mine m-a ajutat să câștig și acest concurs”, a declarat tânăra, care  va reprezenta județul Satu Mare la Miss România 2011, concurs organziat în această toamnă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite