Cel mai mare eveniment dedicat gemenilor: Gemeniada. Părinţii cu copii gemeni sunt aşteptaţi la distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afiş eveniment Gemeniada - foto: Anna Alcazar
Afiş eveniment Gemeniada - foto: Anna Alcazar

Ziua copiilor va fi sărbătorită în avans de gemenii din toată ţara. Ziua de 28 mai va fi ziua în care aceştia vor sărbători deodată, în toată ţara. Evenimentul va fi sărbătorit la Satu Mare în Grădina Romei şi aşteaptă cât mai mulţi parteneri să se alăture

Gemeniada este un eveniment dedicat tuturor fraţilor gemeni, dar şi părinţilor de copii gemeni. Evenimentul a luat naştere pentru prima dată acum doi ani, la iniţiativa unui grup de părinţi care au copii gemeni.

Părinţii de gemeni au constituit un grup de facebook privat în care împărtăşesc opinii, sfaturi, schimbă păreri despre copiii lor gemeni şi despre comportamentul lor şi totodată împărtăşesc cu ceilalţi pozecu aceştia. Gemeniada este evenimentul la care toţi aceşti părinţi şi piticii lor, sau chiar copii mai mari şi adulţii îşi dau întâlnire şi live, pentru a se cunoaşte şi pentru a petrece timp împreună.

În data de 28 mai are loc cea de-a treia ediţie a evenimentului, la nivel naţional. La Satu Mare acesta se va organiza în Grădina Romei, unde sunt aşteptaţi să ia parte atât părinţii cu copii gemeni, cât şi gemenii deja maturi. Pentruca evenimentul să fie o reuşită organizatoriiau nevoie de partenerişi sponsori, în special din domeniul divertismentului pentru copii, pentru a realiza un mic spectacol pentru cei mici, care vor fi în centrul atenţiei.

Pe aceeaşi temă:

EXPERIMENT Ce se întâmplă când unul dintre gemeni mestecă gumă

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite