Burn Residency 2014: Un DJ din Satu Mare vrea să ajungă în Ibiza, insula ce nu doarme nicidată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Mario Flangeboy participă la un prestigios concurs intitulat “Burn residency”, a cărui câştigare l-ar propulsa direct în Ibiza, sub directa îndrumare a doi dintre “monştri sacri” ai momentului, DJ Carl COx şi DJ Pete Tong.

DJ Mario Flangeboy participă la un prestigios concurs intitulat “Burn residency”, a cărui câştigare l-ar propulsa direct în Ibiza, sub directa îndrumare a doi dintre “monştri sacri” ai momentului, DJ Carl COx şi DJ Pete Tong. Sătmărenii pot să-l voteze pe Facebook la adresa: https://apps.facebook.com/burnresidency/dj-profile/4003/share.

DJ Mario Flangeboy este din Satu Mare dar s-a mutat la Bucureşti din 2006. Este cunoscut publicului din cluburile Enigma şi Las Vegas, unde a mixat alături de cel care i-a fost mentor, DJ Gaby. Sătmăreanul are nevoie de cât mai multe voturi pentru a câştiga marele premiu.

Publicul joacă un rol important în procesul de selecţie, căci fanii îşi votează mixul favorit. Cele care se vor clasa în topul 20% al celor mai votate piese din România vor fi ascultate şi de juriu şi au şanse de a ajunge în etapa finală, unde sunt rezervate doar cinci locuri. În faza a doua a procesului de selecţie, finaliştii vor participa la burn Mix Off Event, evenimentul la care mixează live pentru juriu şi public.

DJ-ul care va fi selectat în finala internaţională îşi va petrece vara într-un bootcamp, cu mentorii programului şi cu alte nume importante din muzica electronică, precum David Guetta, Fatboy Slim, AVICII, Steve Lawler, Maceo Plex şi 2 Many Djs. De asemenea, va avea şansa de a mixa şi în cele mai prestigioase cluburi de pe insulă, printre care Sankeys, Cafe Mambo şi Privilege.

Citeşte şi

Start concursului Burn Residency 2014. Cel mai bun DJ câştigă un contract de 100.000 de euro

VIDEO DJ Mano, la Ibiza: "o experienţă wow"

VIDEO Zborul către Ibiza. Cum ajunge un DJ român să mixeze la cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite