Bătrân spulberat de mașină la Doba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost transportată cu ambulanța la morga Spitalului Județean
Victima a fost transportată cu ambulanța la morga Spitalului Județean

Un bărbat în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața joi dimineața, pe Drumul Național 19, pe raza localității Doba, după ce a fost spulberat de o mașină. Bărbatul își ducea vaca la păscut.

Accidentul s-a produs la ora 7.31. În urma cercetărilor efectuate, poliţişti rutieri şi criminalişti au contatat că bărbatul, Victor B., a fost accidentat în timp ce circula pe șosea. Autorul accidentului, Peter H., în vârstă de 31 de ani, din Satu Mare, a fost dus de poliție la recoltate de probe biologice, pentru a stabili dacă acesta a consumat alcool înainte de a urca la volan. Poliția continuă cercetările.

Acesta este cel de-al doilea accident grav produs în de la înceăutul lunii la Doba. În data de 7 octombrie, un bătrân a fost grav rănit în timp ce traversa strada prin loc nepermis. La începutul anului, în 11 ianuarie, o sătmăreancă s-a răsturnat cu într-un şanţ de pe marginea drumului. Rămasă inițial blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului, femeia a reușit să iasă singură. Pe tronsonul DN1 dintre localitățile Păulean  și Moftin se petrec anual  zeci de accidente de circulație. Potrivit statisticilor Inspectpratului Județean de poliție, două persoane își pierd viața anual în evenimentele rutiere produse pe raza celor trei localități.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite