Bal caritabil la Asociaţia Angel Dog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Angel Dog Satu Mare organizează un eveniment caritabil pentru implicarea copiilor din centrele de plasament şi a bătrânilor din cămine în activităţi recreative. Potrivit organizatorilor, aceştia vor fi ajutaţi să îşi facă prieteni în luma animalelor.

În cadrul evenimentului, desfăşurat sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, vor avea loc demonstraţii de voltije (acrobaţii pe cai) cu cei de la Clubul Gallup, demonstraţii canine cu şcoala Alpha K-9, activităţi distractive pentru copii, dans şi luptă Capoeira şi prezentări ale şcolii Backstage Dance School.
Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără o echipă de dresori de câini din oraşul maghiar Debrecen, care vor prezenta un show canin. Vor mai fi, de asemenea, jocuri interactive pentru cei mici, expoziţie de animale, un seminar al Asociaţiei Free Life, iar după ora 22.00 va începe o discotecă în aer liber cu DJ Charlie Brown. Intrarea la eveniment este gratuită, iar cei care vor să contribuie la pornirea noilor programe vor putea face donaţii la faţa locului. Toate activităţile se vor desfăşura în aer liber, la baza de dresaj a şcolii Alpha K-9, situată pe strada Ştrandului nr. 4.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite