Actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, găsită moartă pe malul Someşului. Femeia ar fi fost violată şi strangulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei din Satu Mare, actriţă la Teatrul de Nord, a fost găsit luni, în jurul amiezii, pe malul Someşului. Semnele indică faptul că victima, Gabriela Dorgai (43 de ani), ar fi fost violată şi apoi strangulată, martorii găsind-o pe femeie dezbrăcată şi cu vânătăi pe gât.

Poliţiştii încearcă să găsească bărbatul care este considerat principalul suspect în acest caz.

Însă primele semne arată că actriţa Gabriela Dorgai a fost violată, iar apoi strânsă de gât. Directorul Teatrului de Nord, Adriana Vaida, spune că Gabriela Dorgai a asistat duminică, împreună cu fetiţa ei, la premiera unei piese de teatru. Ba chiar a stat până la final pentru a-şi felicita colegii. Apoi a plecat spre casă împreună cu fata.

Nimeni nu mai ştie însă ce s-a întâmplat după aceea. Adriana Vaida susţină că actriţa nu a avut niciodată certuri cu colegii ei, fiind o fire sociabilă, care învăţa extrem de repede textele pe care le primea.

„Gabriela a fost aseară (duminică - n.r.) la premiera unei piese de teatru pusă în scenă de colegii ei. Numai Domnul ştie ce s-a întâmplat. Ştiu că era divorţată şi îşi creştea singură copilul. Însă Gabriela era o fire sociabilă şi extrem de muncitoare”- Adriana Vaida, directorul Teatrului de Nord din Satu Mare
image

Cadavrul Gabrielei Dorgai (foto dreapta) a fost descoperit luni, în jurul amiezii, de o tânără care se afla, alături de bunica ei, în trecerea prin acea zonă. Tânăra a observat geanta actriţei unde erau toate actele de identitate şi pantalonii ei. La câţiva metri de lucrurile femeii, cele două sătmărence au observat şi cadavrul actriţei dezgolit, după care au sunat la poliţie. 

După primele cercetări, victima ar fi fost acostată pe dig şi târâtă până pe malul Someşului, unde a fost violată şi apoi omorâtă. Anchetatorii exclud varianta unei tâlhării căci, la câţiva metri de cadavru, au fost găsite poşeta şi alte lucruri de valoare care aparţineau victimei. „Deocamdată, cert este că vorbim de o crimă. Vom şti mai multe după autopsie”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, citată de voceatransilvaniei.ro

Martorii spun că femeia era întinsă pe malul râului Someş şi avea urme de vânătăi pe gât. Cadavrul femeii a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii vor continua ancheta.

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut în spectacolul Enigma farfuriei zburătoare, de Romerto Milani, în regia lui Ioan Tifor.

FOTO (facebook) Gabriela Dorgai avea 43 de ani şi era actriţă la Teatrul de Nord Satu Mare

image

FOTO Tânăra care a găsit cadavrul actriţei şi a anunţat poliţia

image

Vă recomandăm şi

Crima care a îngrozit oraşul Drochia. Şi-a omorât concubina şi a aruncat-o într-o fântână

Crima Ungariei este că s-a arătat dispusă să participe cu Federaţia Rusiei la ciopârţirea Ucrainei

Phil Rudd, fostul toboşar al trupei AC/DC, acuzat că ar fi angajat un asasin pentru a ucide două persoane

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite