21 de noi cazuri de toxiinfecţie la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restarurantul Romantic rămâne în atenţia autorităţilor, după ce azi noapte 21 de persoane care se aflau la un botez la restaurantul care a băgat în spital 70 de elevi, au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe. Şase persoane au rămas internate peste noapte


Deşi DSP şi DSVSA Satu Mare au decis sancţionarea contravenţională şi suspendarea temporară a activităţii restaurantului Romantic până la identificarea cauzelor care au generat îmbolnăvirile aflaţi la banchetul de joi seara, conducerea unităţii a decis să nu respecte măsura impusă. Astfel, în cursul nopţii alte 21 de persoane au ajuns la spital acuzând dureri abdominale, greţuri şi vărsături. „Este vorba de 21 de personae, iar primul pacient a ajuns la noi în jurulul orei 12.40. Din fericire majoritatea au răspuns bine la tratament, dar alte şase personae au rămas internate peste noapte“, a arătat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare. 

Potrivit conducerii DSP Satu Mare, patronul restaurantului va primi o nouă amendă de 40.000 de lei, pentru că a decis să deschidă pe proprie răspundereşi nu a respectat dispoziţia dată. 

În ceea ce-i priveşte pe absolvenţii care au ajuns la spital după petrecerea de joi seara, starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit şi au fost externaţi.

Pe aceeaşi temă:

Restaurantul de unde joi noaptea 70 de elevi şi profesori au ajuns la urgenţe, cu toxiinfecţii alimentare, a fost închis temporar şi amendat cu 6.000 de lei

De la bal la spital - 70 de elevi şi profesori au ajuns la spital direct de la petrecerea de absolvire

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite