VIDEO Sorin Frunzăverde îi dă replica lui Ponta în scandalul declaraţiilor despre pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde a ţinut să facă precizări pe seama declaraţiei de ieri FOTO CRISTIAN FRANŢ
Sorin Frunzăverde a ţinut să facă precizări pe seama declaraţiei de ieri FOTO CRISTIAN FRANŢ

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a ţinut să facă mai multe precizări legate de declaraţia despre buget din şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean de ieri. Iniţial Frunzăverde a spus că situaţia bugetară naţională este dramatică, iar Ponta a reacţionat, declarând că Guvernul are bani şi pentru salarii, şi pentru pensii.

Sorin Frunzăverde consideră că declaraţia de ieri, din plenul Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost scoasă din context şi că poate creea confuzie. Frunzăverde declarare iniţial: „Situaţia bugetară naţională este dramatică. Să fim fericiţi dacă vom plăti pensiile şi salariile“.

Premierul Victor Ponta a spus astăzi, în deschiderea şedinţei de Guvern, că declaraţiile viceliderului PNL de la Reşiţa sunt inresponsabile şi că un om politic din Caraş poate să spună ce vrea. dar Guvernul are banii şi pentru plata tranşei către FMI şi a salariilor şi pensilor. Ba chiar l-a rugat pe ministrul Teodorovici să transmită presei situaţia plăţior externe, situaţie transmisă în nici 10 minute de la declaraţia premierului.

„Pentru orice Guvern principala preocupare, cu atât mai mult cu cât perioada pe care o traversăm este una mult mai grea, este aceea de a asigura salariile şi pensile. Repet: în cuantumul pe care l-am angajat deja, ţinând cont şi de inflaţie şi de faptul că am readus salariile la nivelul la care erau în 2010. Mi-a fost semnalată declaraţia şi precizările sunt necesare pentru că s-ar putea să creeze confuzie. Deşi cred că n-ar fi trebuit să creeze confuzie dacă aţi fi redat contextul clar în care am spus ce am spus ieri la şedinţa de consiliu judeţean”, a ţinut să precizeze viceliderul liberal, Sorin Frunzăverde.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite