UPDATE Ponta: Mesajul lui Frunzăverde este iresponsabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Adevărul
Victor Ponta FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că declaraţia de ieri al lui Sorin Frunzăverde este iresponsabilă. Frunzăverde, preşedintele Consiliului judeţean Caraş-Severin, a declarat marţi, că situaţia bugetară a ţării este dramatică, insinuând că Guvernul face eforturi pentru a achita pensiile şi salariile.

UPDATE Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat miercuri că premierul Victor Ponta ar fi trebuit să verifice întâi ce a declarat despre bugetul de stat, înainte de a avea o „reacţie tranşantă", precizând că nu a vorbit despre faptul că nu ar fi bani de pensii şi salarii.

Frunzăverde a fost întrebat cum vede reacţia premierului în ceea ce-l priveşte, după declaraţiile sale legate de perspectiva bugetului din acest an.

„Discuţia vizavi de pensii şi salarii a avut loc ieri (marţi - n.e.) în contextul unei dezbateri în consiliul judeţean. Ea a fost prezentată trunchiat şi scoasă din context. Eu am spus un singur lucru: că prioritatea pentru această guvernare este plata pensiilor şi salariilor", a susţinut Frunzăverde.


„Un om politic din Caraş poate să spună ce vrea. Avem bani pentru pensii. Avem bani pentru salarii. Poate nu o să-i mai avem la Consiliul Judeţean Caraş. Poate o să-i tăiem de acolo”, a precizat premierul.

Ponta s-a arătat deranjat de afirmaţiile pe care vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde le-a făcut în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Judeţean Caraş-Severin. Liderul liberal a deplâns situaţia bugetară a ţării, precizând “să fim fericiţi dacă avem cu ce plăti salariile şi pensiile”.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite