Operatorii de turism vor deschiderea drumului spre Muntele Mic

0
0

Operatorii de pe Muntele Mic cer cu insistență deschiderea drumului care leagă telescaunul de platoul turistic. Aceștia spun că vremea rea, așa cum a fost în weekend le privează afacerea de mii de lei, adunați numai din cazare.

„Drumul trebuie să se deschidă odată, mai ales că s-au făcut investiții peste vară. Nu este posibil ca singura cale de acces să fie telescaunul”, a spus Dorin Bolojan, administratorul unui hotel cu 46 de locuri de pe Muntele Mic. Acesta spune că, în weekend, a riscat să își piardă toți turiștii care au rezervat cazare, din cauză că aceștia au stat mai multe ore lângă telescaunul oprit.

Autoritățile promit că drumul va fi deschis de abia de iarna viitoare. „Pe drumul respectiv mai trebuie montat parapete pe o lungime de circa 2 kilometri, după care va fi deschis circulației. În această iarnă nu am putut să riscăm viața șoferilor, astfel că mai bine l-am menținut închis, deși am investit sume importante de bani acolo”, a spus Ianăș Roșeți, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Caraș-Severin.

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri