Locuinţe sociale, construite pe terenul combinatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Reşiţa intenţionează să achiziţioneze mai multe terenuri de la TMK, pe care să ridice blocuri destinate tinerilor şi reşiţenilor cu probleme sociale. Terenurile respective nu mai folosesc la ora actuală combinatului, care şi-a restrâns mult activitatea şi au fost scoase la licitaţie.

Municipalitatea pare să fi găsit soluţia pentru viitoarele locuinţe sociale destinate reşiţenilor. Primarul Mihai Stepanescu a anunţat că a înştiinţat conducerea TMK Reşiţa cu privire la faptul că administraţia publică locală este interesată să cumpere mai multe terenuri pe care societatea le-a scos la vânzare. Printr-o adresă semnată de directorul general Adrian Popescu, TMK a lansat o invitaţie Primăriei Reşiţa pentru a demara negocierile legate de aspectele tehnice şi comerciale ale tranzacţiei. În atenţia municipalităţii se află trei terenuri ce aparţin combinatului, pe care ar urma să fie ridicate blocuri de locuinţe pentru tineri şi persoanele cu o situaţie materială precară.
    Terenurile care fac obiectul negocierilor sunt situate în zona fabricii de refractare, în Stavila şi preajma căii ferate uzinale de pe Strada Canalului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite