Jandarmii renovează farmacia unui spital din Reșița: „Reparăm, zugrăvim, schimbăm”

0
Publicat:

Jandarmii din Caraș-Severin au demarat lucrările de renovare a punctului farmaceutic al Spitalului Staționar III Reșița. N-o fac singuri. Alături le sunt și câțiva studenți.

Jandarmi implicați în renovarea farmaciei Spitalul Staționar III. FOTO IJJ Caraș-Severin
Jandarmi implicați în renovarea farmaciei Spitalul Staționar III. FOTO IJJ Caraș-Severin

Dacă săptămâna trecută au încheiat-o igenizând "Cimitirul Eroilor" din localitatea Topleț, săptămâna aceasta au început-o la Centrul de Donare Sanguină Reșița, dar și la Spitalul Staționar III Reșița, unde, alături de studenți, au demarat lucrările de renovare a punctului farmaceutic al spitalului.

Se lucrează la renovarea farmaciei. FOTO IJJ Caraș-Severin
Se lucrează la renovarea farmaciei. FOTO IJJ Caraș-Severin

Dorința de a fi alături de oamenii aflați în suferință

 Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin este partener al campaniei "Adoptă un salon" și a luat parte la fiecare ediție, încă din anul 2019, reușind până în acest moment să renoveze mai multe saloane, dar și alte spații medicale.

”Din dorința de a fi alături de oamenii aflați în suferință pe paturile de spital, dar și pentru a crea un spațiu de lucru favorabil cadrelor medicale, ne-am alăturat din nou campaniei privind renovarea spitalului, având ca obiect de această dată Farmacia. Prin sprijinul colegilor și al personalului contractual din cadrul inspectoratului nostru, vom repara, zugrăvi și vom schimba obiectele sanitare din cele două încăperi" explică Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Farmacia Spitalului. FOTO IJJ Caraș-Severin
Farmacia Spitalului. FOTO IJJ Caraș-Severin

Renovarea ar putea fi încheiată înainte de 21 noiembrie.

Pe această cale mulțumim și studenților din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș Bolyai din Reșița, pentru sprijinul acordat la manipularea mobilerului farmaceutic. Încrezători,  până la sfârșitul săptămânii vom finaliza și acest proiect”, promite IJJ Caraș-Severin.

Spitalul Staționar III Reșița

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a Judeţului Caraş Severin.

Spitalul funcţionează cu trei staționare. Staţionarul III are 155 paturi și include  trei sectii (Secţia Pneulmoftiziologie - 95 paturi,  din care Compartimentul TBC - 80 paturi; Boli Infecţioase - 40 paturi plus cinci paturi la Compartimentul HIV/SIDA; Compartimentul Dermato Venerologie 20 paturi).

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite