FOTO VIDEO Situaţia de la Mechel pe agenda CSAT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţi combinatului din Oţelu Roşu au protestat şi azi FOTO CRISTIAN FRANŢ
Angajaţi combinatului din Oţelu Roşu au protestat şi azi FOTO CRISTIAN FRANŢ

Angajaţii de la Mechel Oţelu Roşu au protestat şi astăzi în faţa clădirii conducerii combinatului, în semn de protest privind decizia de încetare a activităţii şi intrării în conservare a companiei. Miercuri reprezentanţii protestatarilor se vor întâlni cu ministrul economiei, iar miercuri CSAT va discuta problema Mechel, ca o problemă de interes strategic pentru România

Protestele au debutat încă de dimineaţă, reprezentanţii sindicatelor prezentându-le protestatarilor situaţia actuală de la Mechel.
Oamenii spun  că sunt extrem de nemulţumiţi şi că nu mai speră la soluţii salvatoare, că protestează cu speranţe minime ca activitatea de turnare a oţelului să fie reluată.
Sindicaliştii le-au spus protestatarilor că ieri a avut loc o discuţie cu premierul Victor Ponta iar mâine urmează una mai complexă cu ministrul Vosganian. Totodată liderii de sindicat spun că problema întregului concern Mechel a ajuns pe agenda CSAT, în şedinţa de miercuri urmând a se discuta problema fărâmiţării combinatelor din grupul Mechel-Nikarom.
De asemenea, mai trebuie menţionat ca de câteva zile Primăria Oţelu Roşu pune la dispoziţie ceai cald protestatarilor, temperaturile fiind extrem de scăzute.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite