FOTO VIDEO La Reşiţa se asfaltează din nou pe ploaie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrem de rapizi, specialiştii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a trecut la repararea gropilor. Din păcate de fiecare dată pe ploaie.

UPDATE

Într-un document transmis de mai marii Companiei executivului reşiţean încă de anul trecut, aceştia promiteau că în 2013 vor aloca bani pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Lucrările însă nu sunt de reabilitare completă a obiectivului, doar de plombare, pe alocuri. Mai mult decât atât, semnalizarea aruncată la întâmplare de muncitori mai mult îi încurcă pe şoferi. „I-am atras atenţia domnului director Ardeleanu să nu se lucreze pe ploaie! I-am recomandat să urmărească prognoza. Le-am atras atenţia acum 4 zile când s-a asfaltat prost, iar acum au revenit cu asfalt bun, dar turnat pe ploaie. Mi s-a confirmat că, dacă nu rezistă, atunci cei de la Direcţie vor refuza plata lucrărilor. Pasajul este al lor! Am solicitat şi conducerii Regionalei de la Timişoara alocarea de bani pentru modernizarea suprafeţei superioare a Pasajului. Astăzi, facem cunoscut lucrul acesta. Cerem să reabiliteze pasajul! Dacă drumurile din oraş nu vor să le preia, cel puţin asta să facă!”, a declarat edilul-şef al Reşiţei, Mihai Stepanescu, pentru www.expressdebanat.ro .

Chiar dacă nu a fost o iarnă foarte grea, pasajul rutier Intim din Reşiţa a fost găurit serios de sarea aruncată pe timpul iernii. Extrem de rapizi, specialiştii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a trecut la repararea gropilor. Din păcate de fiecare dată pe ploaie. Pe 25 ianuarie s-au grăbit să cârpească pasajul, chiar în pline avertizări de COD GALBEN de ploi. Zilele acestea nu se dezmint, si tot în avertzări meteo de ploi si furtuni, asfaltează din nou.

Astăzi a fost a patra oară din acest an când s-au astupat gropile din pasaj. De fiecare dată reparaţiile au durat fix două zile şi asta pentru că de fiecare dată au fost făcute pe ploaie sau ninsoare. Întrebaţi dacă e normal să se asfalteze pe ploaie, angajaţii care lucrau la peticirea pasajului au răspuns că nu se asfaltează ci doar se repară. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara nu s-au arătat prea indignaţi de cele aflate şi ne-au sfătuit sec să le trimitem un e-mail.

Cel mai probabil, la următarea atenţionare cod galben de ploi, drumarii vor fi din nou la lucru pe pasaj, asta pentru că, se pare, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a făcut o tradiţie din aceasta.

CITEŞTE ŞI:
 

FOTO VIDEO La Reşiţa se asfaltează pe ploaie

FOTO VIDEO CNADNR închide centura Caransbeşului, dar traficul greu nu are voie prin oraş

La Reşiţa se asfaltează din nou pe ploaieTitle

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite