Derbi în Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Confruntare dură pe semicerc
Confruntare dură pe semicerc

CS Caraş-Severin înfruntă în prima fază a play-out-ului Ligii Naţionale de handbal masculin pe Univ. Poli Timişoara, meci pe care antrenorul reşiţenilor, Aihan Omer, îl vede drept unul echilibrat

Handbaliştii cărăşeni n-au avut parte de vacanţă în perioada sărbătorilor pascale. Adversara cărăşenilor în această fază a competiţiei e Poli Timişoara, formaţie pe care CS Caraş-Severin o va înfrunta de două sau poate chiar de trei ori. Turul va avea loc în oraşul de pe Bega, miercuri de la ora 17,00. Deşi în sezonul regulat cărăşenii au obţinut două victorii în faţa timişorenilor, antrenorul Aihan Omer nu-şi consideră elevii favoriţi în play-out. Poli e un adversar redutabil şi tratăm derby-urile bănăţene cu toată seriozitatea, spune principalul cărăşenilor.

''Va fi un meci sută la sută echilibrat, un meci în care ambele echipe se vor dărui pe teren pentru a câştiga. Ar fi o mare greşeală să cred că Timişoara este o echipă vulnerabilă sau slabă, pentru că în campionat am câştigat noi ambele meciuri. Pentru noi, Timişoara este o echipă puternică, o echipă bine sudată, după un campionat lung, în timp ce noi venim după un retur măcinat de evenimente şi de accidentări, ceea ce, într-un fel, ar face-o favorită pe Poli Timişoara. Dar noi suntem imprevizibili şi putem da o determinare sută la sută'', a declarat Aihan Omer, antrenorul echipei CS Caraş-Severin.

În derby-urile bănăţene dintre Poli şi CS Caraş-Severin, avantajul terenului propriu nu e chiar atât de mare, având în vedere că mulţi suporteri pot face deplasarea între cele oraşe, pentru a-şi susţine favoriţii. Aihan Omer e convins că elevii săi vor avea, miercuri, mulţi susţinători în oraşul de pe Bega.

''Tot timpul, la Timişoara, am avut mulţi suporteri, iar de data asta cred că vor fi şi mai mulţi, pentru că miza e foarte mare, nu mai este un meci normal, de campionat. Fac apel la suporterii echipei noastre să vină şi la Timişoara şi la meciurile de acasă'', a spus Aihan Omer.

Jocul retur este programat sâmbătă, de la ora 17,30, în Polivalenta reşiţeană. Meciurile se dispută după sistemul ''cel mai bun din trei jocuri''. În caz de egalitate de puncte după primele două întâlniri, se va juca şi un al treilea, la echipa mai bine clasată, în acest caz CS Caraş-Severin. Dacă va fi nevoie, acest al treilea joc se va disputa duminică, tot de la 17,30, în Sala Polivalentă din Reşiţa. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite