Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist din judeţul Caraş-Severin, reţinut pentru 24 de ore. Va fi propus pentru extrădare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Bărbatul de 42 de ani care nu a oprit la semnalul unui poliţist în Caraş-Severin şi l-a acroşat cu autoturismul, fiind apoi oprit cu focuri de armă, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria unde a furat bunuri şi unde are pe numele său un mandat european de arestare. 

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Un poliţist din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost acroşat, joi după-amiază, de o maşină pe care a vrut să o oprească pentru un control, în urma incidentului acesta fiind transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un coleg al poliţistului lovit l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

Citeşte şi: 

 Un şofer de Ferrari a acroşat intenţionat  un poliţist care îl trăgea pe dreapta. Bărbatul, oprit cu focuri de armă

 Un copil de 4 ani a murit după ce maşina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu. Femeia nu avea permis

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite