Un şofer de Ferrari a acroşat intenţionat  un poliţist care îl trăgea pe dreapta. Bărbatul, oprit cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale Foto. arhiva
Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale Foto. arhiva

Un poliţist din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost acroşat, joi după-amiază, de o maşină pe care a vrut să o oprească pentru un control. În urma incidentului, poliţistul a fost transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un coleg al poliţistului lovit l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

"În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin. 

Un alt coleg al poliţistului lovit de maşină a pornit imediat pe urmele fugarului, care s-a oprit abia după ce au fost trase focuri de armă. 

"În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie”, a explicat IPJ Caraş-Severin. 

Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat de 42 de ani din Reşiţa. El a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări.  Potrivit declaraţiilor sale, el trebuia sa fie astăzi naş la o nuntă în oraş, tocmai de aceea conducea un Ferrari închiriat, înmatriculat în Germania, care era şi decorat festiv.  

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite