Accident mortal pe E 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pieton a fost accidentat mortal pe DE 70, la Plugova
Un pieton a fost accidentat mortal pe DE 70, la Plugova

Din primele cercetări poliţiştii susţin că pietonul a traversat neregulamentar şi a fost lovit de un autocamion bulgar, ce venea din Anglia.

Poliţiştii de la Biroul Rutier au intervenit la un accident rutier produs în afara localităţii Plugova, în urma căruia o persoană a decedat. Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce un cetăţean străin conducea o autoutilitară din direcţia Caransebeş spre Orşova, a lovit cu partea din faţă un pieton care încerca să traverseze strada prin loc nepermis şi fără a se asigura.
„În urma accidentului a rezultat decesul pietonului în vârstă de 57 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă“ declară ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, se pare că bărbatul accidentat mortal se grăbea să ajungă în localitatea vecină, Mehadia, unde locuia mama sa, despre care aflase că ar fi murit.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite