VIDEO Noi imagini vin să facă lumină în cazul carambolului din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Ce rol a jucat cea de-a treia maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă înregistrare apărută pe Facebook, dată publicităţii de Radio TV Vâlcea 1, aduce noi clarificări despre cum a putut să se producă, la finele săptămânii trecute, un carambol chiar în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Dacă până de curând doar etnicul rom din Mercedes părea vinovat de întreaga situaţie, noile imagini arată rolul pe care l-a avut în acest caz al treilea şofer.

În data de 9 septembrie, într-o intersecţie din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc un carambol, în care au fost implicate trei maşini, iar o persoană a ajuns în stop cardio-respirator la spital. 

Un Mercedes, cu numere de înmatriculare de Franţa, a trecut în viteză de pe bulevard, printr-un rond de flori şi a ajuns pe contrasensul unei alte străzi, unde s-a ciocnit de un taximetru.   

Privită cu atenţie, noua înregistrare confirmă faptul că în accidentul din centrul Râmnicului au fost implicate trei maşini, aşa cum au anunţat autorităţile (ISU Vâlcea) de la bun început. Doar că în prima înregistrare dată publicităţii nu apărea cea de-a treia maşină şi nici nu se vedea, prin urmare,influenţa pe care a avut-o. 

Imagine indisponibilă

Accident în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, Foto: voceavalcii.ro

Ultimele imagini vin să clarifice care a fost de fapt rolul celei de-a treia maşini. Este o maşină care circula pe a doua bandă a Bulevardului Calea lui Traian, pe sensul de mers nord - sud, arteră care străbate întregul oraş. Din noua registrare reiese că şoferul acesteia a încercat să treacă de pe banda a doua pe prima, în intersecţia cu Strada Ştirbei Vodă. 

Mercedesul, care rula cu viteză în spate, a lovit uşor această maşină şi apoi a intrat în rondul de flori şi apoi în taximetru. Tot din noua înregistrare mai reiese şi că taximetristul aştepta de fapt să se încadreze regulamentar pe bulevard, când s-a produs impactul. 

„Un nou set de imagini video de la camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Rm. Vâlcea surprinde dramaticul moment în care Mercedes-ul venind dinspre Nord "şterge" un alt autoturism, probabil evitându-l şi intră, peste rondul de flori, în plin, în taxiul oprit în intersecţie! Ulterior impactului, din auto Mercedes coboară ocupanţii şi îl înconjoară pe şoferul de taxi, rămas inconştient pe trotuar... Acesta a fost resuscitat cu succes, în cele din urmă de către cadrele medicale. De la Unitatea Primiri Urgenţe Vâlcea a fost transportat la "Bagdasar Arseni" în Capitală, la Secţia Neurochirurgie”, scriu pe Facebook cei care au postat noile imagini.

   Prima înregistrare

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite