UPDATE Carambol în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Un Mercedes cu numere de Franţa, condus de un cetăţean de etnie romă, a spulberat un taximetru

0
0
Calea lui Traian, centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, locul unde s-a produs accidentul, Foto: voceavalcii.ro
Calea lui Traian, centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, locul unde s-a produs accidentul, Foto: voceavalcii.ro

Duminică după-amiaza, 9 septembrie, centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a fost scena unui grav accident rutier. Un Mercedes a intrat frontal într-un taximetru şi l-a proiectat într-o altă maşină. Două victime se află în stare gravă.

Update, ora 18.10 Şoferul care se face vinovat de accidentul produs duminică după-amiaza, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, are 27 de ani şi este din Călimăneşti - Vâlcea.

Taximetristul care a suferit leziuni mai grave în urma acestui accident se află într-o stare stabilă, după ce a fost resuscitat în urma stopului cardio-respirator suferit, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

- Ştirea iniţială - 

Până la această oră se ştie că este vorba de cel puţin două victime, dintre care una taximetristul.

În Mercedesul cu numere de înmatriculare de Franţa erau trei persoane de etnie romă. La ora la care publicam materialul, aceştia dădeau declaraţii într-o dubă a jandarmeriei, venită la faţa locului.

Taximetristul a fost transportat de o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, în stop cardio-respirator, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea. 

Şoferul din cea de-a treia maşină implicată în accident a suferit un atac de panică, dar a refuzat evaluarea medicală. Şi persoanele din Mercedes au refuzat transportul la spital. Nu e ştie nimic, deocamdată despre cea de-a doua victimă.

Accidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în faţa Mall-ului Cozia. Mercedesul a intrat pe contrasens, deşi sunt două benzi pe sens. 

Vom reveni cu amănunte.

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite