VIDEO Momentul copleşitor în care un cetăţean rus şi-a regăsit câinele pierdut în România acum 5 săptămâni. Animalul a fugit după un teribil accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stăpânul rus şi câinele pe care l-a regăsit în România FOTO Facebook/ Marian Raduinea
Stăpânul rus şi câinele pe care l-a regăsit în România FOTO Facebook/ Marian Raduinea

În septembrie 2018, o familie de cetăţeni ruşi a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Câinele lor a fugit din maşină şi s-a făcut nevăzut. Animalul a fost găsit după cinci săptămâni de un poliţist vâlcean, care i-a notificat stăpânul.

Poliţistul care a reuşit să găsească câinele se numeşte Daniel Stoenete şi lucrează în cadrul Serviciului Rutier Vâlcea.

Reîntâlnirea dintre animal şi stăpânii săi a avut loc duminică, 7 octombrie. Stăpânul rus au venit special în România ca să-şi recupereze căţelul.

Câinele unor ruşi implicaţi într-un accident pe Valea Oltului regăsit după cinci săptămâni de un poliţist Foto Adevărul


Stăpânul rus, câinele şi poliţistul care l-a regăsit FOTO Daniel Stoenete

Câinele s-a pierdut după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de o alta. Speriat, animalul a fugit în pădurea din apropiere şi timp de 5 săptămâni nu s-a mai ştiut nimic despre el.

accident rutier valea oltului


Imagini de la teribilul accident rutier în care au fost implicaţi cetăţenii ruşi pe Valea Oltului

Cum ruşii nu au reuşit să-l găsească după evenimentul rutier, i-au rugat pe poliţiştii veniţi la cercetările de la faţa locului să-i ajute. 

După săptămâni de căutări, Daniel Stoenete, poliţistul de la SPR Vâlcea, a găsit căţelul într-o parcare de pe Valea Oltului. A luat legătura cetăţenii ruşi, prin intermediul unei reţele de socializare, iar aceştia au venit imediat în România. 

Momentul revederii a fost unul emoţionant, atât pentru stăpân, cât şi pentru căţel, devenind la scurt timp viral.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite