VIDEO Imagini virale cu un şofer sechestrat de trecători după ce a încercat să fugă de la locul în care a distrus mai multe maşini

0
0

Evenimentul rutier s-a petrecut pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea marţi seara. O maşină, al cărei şofer a pierdut controlul, a lovit alte  autoturisme, parcate sau în mers. După incident, conducătorul auto care se făcea vinovat de pagubele create a vrut să fugă de la locul faptei. Mai mulţi trecători au fost nevoiţi să-l reţină cu forţa până la venirea poliţiei. Imagini de la locul faptei au devenit virale.

Un şofer băut a fost sechestrat de către un grup de trecători, după ce a făcut praf mai multe maşini.

Scenele de după accident au fost filmate de un martor, iar înregistrarea a fost postată pe YouTube, imaginile devenind virale.

Din acestea reies concluziile trecătorilor în privinţa stării şoferului vinovat: „e mort de beat”, modul în care acesta se luptă să scape, uneori abia reuşesc să-l ţină imobilizat trei - patru oameni, faptul că nu înţelege ce a făcut, ce are lumea cu el şi de ce mulţimea e furioasă: „Omori oamenii pe stradă şi faci pe şmecherul acum?”, întreabă cineva. 

Marţi seara un autoturism scăpat de sub control a lovit mai multe vehicule parcate, iar apoi a ricoşat în altul care se afla pe contrasens. Pasagerii, mai ales un copil dintr-una din maşinile distruse, s-au speriat foarte tare. Micuţul a suferit un atac de panică. 

Întâmplarea s-a petrecut pe un mare bulevard al municipiului Râmnicu Vâlcea  - Nicolae Bălcescu - într-o zonă în care activează o facultate şi alte instituţii de educaţie, intens circulată, pe un drum care duce către un complex Shopping City, aflat la doar câteva sute de metri distanţă şi o autogară.

Şoferul în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului, au declarat şi poliţiştii ulterior. A fost momentul în care s-a izbit de trei auto parcate pe marginea drumului, apoi a ricoşat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu autoturismul în care se afla copilul. 

După eveniment, speriat de cele petrecute, şoferul vinovat a avut intenţia de a fugi, potrivit martorilor. A fost oprit de un grup de trecători care l-a reţinut până la venirea Poliţiei.

Conducătorul auto de 39 de ani a refuzat testarea cu etilotest, precum şi recoltarea de probe biologice de sânge, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal. 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite