UPDATE Trafic blocat pe DN 7, la Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident rutier pe şoseaua de centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe şoseaua de centură - DN7- a municipiului Râmnicu Vâlcea Foto gazetavalceana ro
Accident pe şoseaua de centură - DN7- a municipiului Râmnicu Vâlcea Foto gazetavalceana ro

Urmare a unui accident petrecut în Râmnicu Vâlcea, pe centura ocolitoare a oraşului, parte din DN 7 / E 81, traficul între Sibiu şi Argeş a fost blocat total. Există şi victime.

Update, ora 16.18 După mai bine de o oră de la producerea accidentului de pe DN 7 / E 81, şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, traficul între Argeş şi Sibiu a fost reluat, pe ambele sensuri de mers, după cum a anunţat Poliţia Vâlcea. 

Update, ora 15:15 Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Vâlcea: „Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe D.N.7, Calea Bucureşti, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în evenimentul rutier este implicat un autocamion şi un autovehicul, traficul fiind blocat total în momentul de faţă.

Se pare că în urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, respectiv conducătoarea autoturismului.

Poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt, fiindu-le acordat sprijin şi de către poliţiştii Serviciului Rutier”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs pe Calea Bucureşti - DN 7. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. A fost anunţată, deocamdată, o victimă.

Traficul în zonă este blocat total, coada de maşini întinzându-se pe kilometri întregi atât spre Argeş cât şi spre Sibiu.

La locul intervenţiei au fost trimise mai multe echipaje SMURD, ambulanţă şi poliţie rutieră.

Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite