UPDATE TIR în şanţ după ce şoferul a fost înţepat de o albină. Pericol de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc vineri după-amiaza un accident rutier în urma căruia un TIR a ajuns în şanţ. Potrivit informaţiilor furnizate, şoferul a fost înţepat de o albină, motiv pentru care a pierdut controlul volanului.

Update, ora 14.00 Evenimentul rutier în care un TIR a ajuns în şanţ, după ce şoferul a fost înţepat de o albină, s-a produs pe DN 67, la Căzăneşti, în apropiere de Râmnicu Vâlcea. 

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Vâlcea, nu există persoane încarcerate. 

Dacă iniţial s-au anunţat posibile scurgeri de combustibil, ulterior acestea au fost confirmate. Este motivul pentru care la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 

TIR-ul nu transporta europaleţi, cum s-a declarat iniţial, ci frigidere. În zonă, se circulă alternativ şi nu s-a luat măsura închiderii traficului, întrucât s-a constatat la faţa locului că „este o cantitate mică de combustibil”, scursă din rezervorului TIR-ului, iar pericolul de explozie a fost îndepărtat rapid.   

- Ştirea iniţială -  

Accidentul s-a petrecut pe DN 67, drumul care face legătura între Râmnicu Vâlcea şi Târgu Jiu. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite