UPDATE FOTO Trafic blocat parţial pe Valea Oltului, pe DN 7, după ce două TIR-uri s-au ciocnit, iar unul s-a răsturnat pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, TIR răsturnat, Foto: Adevărul
Accident pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, TIR răsturnat, Foto: Adevărul

Un accident produs pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea sâmbătă dimineaţa, a blocat din nou circulaţia pe Valea Oltului. În urma coliziunii dintre două TIR-uri, şoferii acestora au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Update, ora 12.30 Traficul pe DN 7 / E 81 în localitatea Bujoreni, din judeţul Vâlcea, a fost reluat după mai bine de o oră de la producerea accidentului de pe Valea Oltului.  

Update, 11.50 În urma evaluării victimelor accidentului de pe Valea Oltului, s-a constatat că unul dintre şoferi a suferit escoriaţii la nivelul membrelor superioare, dar aceasta a refuzat transportul la spital. 

Pentru extragerea a celei de-a doua victime, încarcerate, au fost necesare zeci de minute. S-a constatat că aceasta a suferit traumatise la cap şi picioare.

Traficul în zonă este în continuare blocat.

  

 - Ştirea iniţială - 

Accidentul de pe Valea Oltului s-a produs în comuna Bujoreni, la km183, în apropiere de Râmnicu Vâlcea.

Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat într-o parte, fapt ce a determinat încarcerarea şoferului. 

Pompierii militari intervin la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare. În plus au fost deplasate în zonă trei ambulanţe, din care una SMURD. 

Unul din TIR-uri, cel care s-a răsturnat este plin cu pachete de coletărie, iar celălalt este gol. Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, victimele sunt conştiente.    

Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite