Un pedofil a atacat o fetiţă de 11 ani din Râmnicu Vâlcea în plin scandal naţional generat de poliţistul din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedofilul care atacat fetele este arestat preventiv pentru 30 de zile FOTO Poliţia Română
Pedofilul care atacat fetele este arestat preventiv pentru 30 de zile FOTO Poliţia Română

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv miercuri, 10 ianuarie, fiind acuzat de corupere sexuală de minori. Pedofilul a urmărit două fetiţe pe stradă, iar pe una dintre ele a urmat-o în scara blocului.

Două fetiţe de 11 şi respectiv 12 ani, din Râmnicu Vâlcea, au fost urmărite pe stradă de către un bărbat, din localitatea Câineni, în seara zilei de duminică, 7 ianuarie. Când copilele s-au despărţit, tânărul a urmărit-o pe una dintre ele până în scara blocului în care locuia şi i-a arătat organele sexuale. 

Ajunsă acasă în stare de şoc, fetiţa n-a putut să le mărturisească nimic părinţilor în prima fază. Când în final le-a mărturisit, părinţii au mers la Poliţia Râmnicu Vâlcea, în jurul orei 22.00, şi au depus o reclamaţie. 

Poliţiştii au demarat investigaţiile în aceeaşi seară, în Cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea, unde s-a petrecut grozăvia. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi instalate în zonă i-au ajutat la identificarea individului. 

După două zile, bărbatul a fost prins şi arestat pentru 24 de ore. 

O zi mai târziu, la propunerea procurorilor, magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea i-au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Potrivit minutei şedinţei, Ilie U., de 24 de ani, din Câineni, este acuzat de două infracţiuni de corupere sexuală de minori, deşi Poliţia Vâlcea susţine că numai una dintre fetiţe a fost victimă. „Nu s-a atins de fetiţe. A urmărit-o pe una dintre ele şi în scara blocului şi-a desfăcut şliţul şi şi-a scos organul sexual”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspector de poliţie Sandra Dăscălete. 

Individul se afla sub control judiciar pentru tâlhărie şi furt, în momentul atacului asupra celor două fetiţe.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite