Trafic de canabis. Un bărbat ce se pregătea să vândă zeci de pacheţele cu droguri, reţinut şi apoi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canabis confiscat din locuinţa unui vâlcean bănuit de droguri de risc Foto Poliţia Română
Canabis confiscat din locuinţa unui vâlcean bănuit de droguri de risc Foto Poliţia Română

Suspectul a fost prezentat vineri, 29 ianuarie, unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc. Acum este după gratii.

Suspiciunile poliţiştilor de la Combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea, aflaţi sub coordonarea unui procuror DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea, s-au concretizat în urma a două percheziţii domiciliare, la locuinţele unui bărbat, bănuit de trafic de canabis.

Operaţiunea a fost demarată joi, 28 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate şi a informaţiilor obţinute poliţişti. Percheziţiile au vizat locuinţele unui bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, de unde au fost confiscate: „25 de folii din staniol ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde olive ce par a fi canabis, un grinder, un cântar de precizie, un telefon mobil si suma de 1.230 lei”, după cum reiese dintr-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

În urma acestei acţiuni, trei persoane au fost duse cu mandat la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

„În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 41 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Potrivit aceleiaşi surse, vineri, 29 ianuarie, suspectul a fost prezentat instanţei de judecată, „pentru dispunerea de măsuri legale”. Instanţa a decis arestarea sa preventivă, cel mai probabil pentru 30 de zile, deşi portalul instanţelor de judecată nu oferă mai multe detalii pe această temă.

La percheziţii şi aducerea suspecţilor la audieri au luat parte şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea şi lucrători ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Vă mai recomandăm şi:

O femeie a încercat să scoată 18.000 de lei din contul altei persoane cu un buletin fals. Ce amănunte au dat-o de gol

Autobuzele unice în România unde blatiştii şi hoţii sunt depistaţi imediat FOTO VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite