TIR plin cu ţigări de contrabandă pe Valea Oltului. Ce au găsit poliţiştii în cabina şoferului

0
0
Ţigarete de contrabandă Foto Poliţia Română
Ţigarete de contrabandă Foto Poliţia Română

Joi, 16 iunie, un TIR a fost oprit la un control pe Valea Oltului. În urma percheziţiei autovehiculului, poliţiştii vâlceni au descoperit în interiorul acestuia marfă de contrabandă, iar pe şofer l-au dus la spital pentru probe de sânge.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea reiese că TIR-ul era plin cu ţigarete netimbrate, iar în cabina şoferului au fost descoperite droguri. 

„În cursul zilei de 16 iunie, poliţiştii vâlceni au depistat un bărbat care conducea un TIR, pe Drumul Naţional 7, direcţia Sibiu - Vâlcea. În urma controlului vehiculului, s-a constatat că acesta transporta ţigarete netimbrate. În acest moment, se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cantitatea de ţigarete, provenienţa acestora şi prejudiciul creat”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu. 

TIR-ul cu întreaga cantitate de ţigări au fost confiscate, iar şoferul dus la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru a se afla dacă se află sub influenţa drogurilor găsite în cabină: „Totodată, în cabinaTIR-ului au fost găsite substanţe psihoactive. Conducătorul auto a fost condus la spital, în vederea prelevării probelor de sânge”, a precizat sursa citată.

TIR-ul este înmatriculat în România, iar şoferul de asemenea este român.

Vă mai recomandăm şi:

Războiul mansardei arse din Râmnicu Vâlcea, alimentat de Primărie. „Locuim ca într-un ghetou“

UPDATE Măicuţe şi turişti dintr-una din cele mai cunoscute mănăstiri din România, intoxicaţi grav cu ciuperci, de Rusalii

Localitate din Vâlcea, terorizată de urşi: patru atacuri şi tot atâtea vite ucise, iar alte două animale, rănite

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite