Poliţist bătut în timpul unei intervenţii

0
0
Poliţistul a primit două zile de îngrijiri medicale, iar bătăuşul a fost internat la Spitalul Nr. 2 din Râmnic. Foto Adevărul. Arhivă
Poliţistul a primit două zile de îngrijiri medicale, iar bătăuşul a fost internat la Spitalul Nr. 2 din Râmnic. Foto Adevărul. Arhivă

Unul dintre poliţiştii din Bărbăteşti a fost luat la pumni  şi picioare pentru că a sărit în ajutorul unei femei bătute de soţ. Poliţistul a scăpat de agresor doar după ce au intervenit şi colegii din comunele vecine.

Poliţistul din comuna Bărbăteşti s-a deplasat la locuinţa bărbatului în urma unei sesizări primite pe numărul de urgenţă 112. După ce a consumat alcool, localnicul a început să-şi bată soţia şi copilul, iar intervenţia omului legii l-a deranjat pe agresor.

„Poliţistul a intervenit pentru aplanării conflictului, însă bărbatul a avut în continuare un comportament violent. Agresorul a vrut să-l muşte, apoi a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, iar apoi i-a rupt omului legii cămaşa. În urma loviturilor primite, poliţistul a avut nevoie de două zile de îngrijiri medicale. Bărbatul violent a fost dus la secţia de poliţie iar, ulterior, a fost internat la Spitalul Nr. 2 din Râmnicu Vâlcea”, declară subinspectorul Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Pentru imobilizarea bătăuşului au intervenit şi poliţişti din Costeşti şi Pietrari. Procurorul de caz a dispus preluarea cazului de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite