Trafic oprit temporar pe DN 7, pentru efectuarea unor lucrări. Cum se circulă miercuri

0
Publicat:

Traficul rutier este oprit temporar miercuri, 8 februarie, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, începând cu ora 8. Măsura a fost luată pentru permiterea efectuării unor lucrări.

Mașină de poliție. FOTO Facebook Poliția Română
Mașină de poliție. FOTO Facebook Poliția Română

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 8 – 16, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Opriri în reprize de 20 de minute

Lucrările se desfășoară între kilometrii 203+600 metri - 204+300 metri, în extravilanul localității Brezoi, din județul Vâlcea.

Circulația rutieră se va opri în reprize de 20 de minute”, avertizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Amintim că, tot miercuri, începând cu ora 7.30, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, județul Buzău, din cauza vântului care transferă zăpada depusă pe câmp.

Marți, după acţiunile permanente ale drumarilor se reuşise ca, începând cu ora 13:00 să se deschidă circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22 (km 2+000 - km 30+000) între Râmnicu Sărat şi Grădiştea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite