Trafic restricționat pe A1 București - Pitești pentru montarea unor panouri fonoabsorbante

0
Publicat:

Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 februarie, pe Autostrada A1 București - Pitești, pentru efectuarea unor lucrări. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită.

Autostrada Bucureşti-Piteşti. FOTO Adevărul
Autostrada Bucureşti-Piteşti. FOTO Adevărul

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în intervalul orar 08.00 – 15.00, circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență, pe Autostrada A1 București – Pitești, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 28 și pe sensul către Pitești, între kilometrii 70 și 71, pentru montarea unor panouri fonoabsorbante.

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmite, miercuri,  Poliția Română.

 Unde mai sunt restricții

Tot miercuri, începând cu ora 7.30, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, județul Buzău.

Motivul restricției este vântului care transferă zăpada depusă pe câmp.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, traficul rutier este oprit temporar începând cu ora 8. Măsura a fost luată pentru permiterea efectuării unor lucrări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite