UPDATE Incendiu la o pensiune din Călimăneşti. Un angajat a murit. Patronul a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Pompierii militari vâlceni intervin, duminică dimineaţa, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o pensiune din staţiunea Călimăneşti. Un angajat surprins în interiorul clădirii a murit, iar patronul a ajuns la spital.

Incendiul a cuprins mansarda clădirii. FOTO ISU Vâlcea
Incendiul a cuprins mansarda clădirii. FOTO ISU Vâlcea

Știrea inițială:

Mai multe persoane s-au autoevacuat din imobil înainte de sosirea forţelor de intervenţie,  potrivit Agerpres.

Proprietarul a suferit tăieturi de la geamurile sparte și a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ.

„La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii - patru adulţi şi patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor - şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană - un angajat. S-a intervenit cu celeritate şi cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Ambulanţa SAJ ajunsă la locul evenimentului a preluat o victimă (proprietarul - prezenta tăieturi de la geamuri) şi a transportat-o la UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru

Incendiul a fost localizat şi nu mai este pericol de extindere a flăcărilor la clădirile din apropriere, salvatorii continuând însă căutarea eventualelor persoane surprinse în interiorul pensiunii.

Amintim că, în urmă cu cinci zile, un bărbat ars de viu, într-un incendiu de amploare care a afectat o societate comercială din Neamţ. Pompierii s-au luptat câteva ore cu flăcările.

Tot săptămâna aceasta, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la o casă din comuna dâmbovițeană Ulmi. Pompierii au găsit la fața locului mai multe focare, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite