Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea îşi vor primi salariile săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucatoarele nu au mai fost platite de trei luni. Foto arhiva Adevarul
Jucatoarele nu au mai fost platite de trei luni. Foto arhiva Adevarul

Consiliul Local (CL) Râmnicu Vâlcea s-a întrunit de îndată pentru a supune din nou la vot suplimentarea bugetului clubului de handbal HCM Râmnicu Vâlcea. Hotărârea privind rectificarea bugetară a întrunit numărul necesar de voturi în ciuda faptului că aleşii PNL au dat un vot negativ şi astăzi.

Proiectul privind suplimentarea bugetului HCM Râmnicu Vâlcea cu 340 000 de lei a fost votat de 13 din cei 19 consilieri prezenţi la şedinţă. După demisia de joi a preşedintelui clubului de handbal Toma Pleşa, consilierul independent Bogdan Costiniu şi-a reconsiderat poziţia şi a votat proiectul alături de aleşii PSD şi foştii UNPR-işti din CL. 

În schimb, reprezentanţii PNL, care au făcut mare tam-tam în şedinţa pe tema rectificării bugetare de final de an,  au rămas consecvenţi şi s-au opus şi astăzi alocării de fonduri pentru plata restanţelor salariale la echipa de handbal din oraş.

Potrivit primarului interimar Ion Gigi Matei, banii vor ajunge la jucătoare la începutul săptămânii viitoare. Handbalistele nu au mai fost plătite de trei luni şi, conform statutului FRH, au dreptul să-şi caute alte echipe. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite