FOTO VIDEO Mihai Diculoiu:"nu semnăm nici o hartie cu disponibilizari!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele au continuat si astazi la Pavilion si pe DN 64     Foto: Laurentiu Ionescu
Protestele au continuat si astazi la Pavilion si pe DN 64     Foto: Laurentiu Ionescu

Salariatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au blocat, astazi pentru a patra oara drumul national 64 ce leaga orasul de Dragasani si Craiova. Muncitorii au stat minute bune in strada, iar la un moment dat s-au asezat  jos pe drum chiar in mijlocul unei intersectii.

Satui si cu buzunarele goale, muncitorii de la Oltchim nu mai au incredere ca isi vor primi banii restanti. In   ultimele 3 luni de zile muncitorii nu si-au mai primit salariile intregi. Gandul ca vor fi disponibilizati ii sperie, insa acestia spera sa nu   plece acasa fara salarii compensatorii.  Pana pe data de 9 aprilie  salariatilor li s-a promis de catre conducere ca isi vor primi si banii restanti de pe luna februarie, iar pan ape 15 aprilie celelalte restante salariale.

"Nu semnati nici un document!"

Liderul de la Sindicatul Liber Oltchim, Mihai Diculoiu i-a indemnat pe protestatari sa nu se lase pacaliti si sa nu semneze nici un document privind disponibilizarea. Daca sefii de sectii vor inmana salariatilor deciziile de disponibilizare, salariatii au spus ca se vor intoarce imediat in fata pavilionului administrative pentru a protesta.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite