FOTO Un tren-motor s-a ciocnit cu un Chevrolet înmatriculat în Italia. Ce a păţit şoferul

0
0
ImŞoferul din maşină a scăpat ca prin minune, fără leziuni grave
ImŞoferul din maşină a scăpat ca prin minune, fără leziuni grave

Un accident feroviar s-a produs sâmbătă după-amiaza în judeţul Vâlcea. În urma impactului dintre un tren motor şi o maşină, a fost nevoie de pompierii de la Descarcerare.

GALERIE FOTO

În urma accidentului feroviar, de sâmbătă, 14 decembrie, de la Orleşti - Vâlcea, calea ferată, pe relaţia Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt, a fost blocată mai bine de 40 de minute. 

Şoferul din maşină a scăpat ca prin minune, fără leziuni grave. Bărbatul se întorsese de la muncă, din Italia, ca să-şi petreacă sărbătorile acasă.

Pentru că locomotiva nu putea fi scoasă din autoturism - tamponul fiind blocat în caroseria Chevroletului - a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari de la Descarcerare. 

Echipajul ISU Vâlcea a intervenit atât pentru deblocarea maşinii de teren cât şi pentru degajarea căii ferate. 

Trecerea la nivel de cale ferată, unde a avut loc accidentul este semnalizată, fără baiere, şi se află în vecinătatea drumului naţional DN 64 care leagă municipiile Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani. De-a lungul timpului, în zonă au mai avut loc astfel de incidente, deşi este vizibilitate bună. 

Şoferul din maşina înmatriculată în Italia a fost evaluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă aflat în trecere şi a refuzat să meargă la spital, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite