Firmă amendată pentru gunoiul aruncat pe jos, lângă o ghenă, în urma unei filmări postată pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Societate amendată în urma unei filmări postate pe Facebook Foto captură video
Societate amendată în urma unei filmări postate pe Facebook Foto captură video

În Râmnicu Vâlcea o persoană a fost filmată în timp ce arunca gunoiul pe jos, dintr-un tomberon, lângă un punct de colectare selectivă a deşeurilor.

Poliţia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea a amendat o firmă din cauza unui angajat care a aruncat gunoiul pe jos. 

Scena s-a petrecut în parcarea unui bloc, de lângă faleza râului Olăneşti, din cartierul Ostroveni. Ea a fost filmată chiar de către un locatar din blocul vecin şi postată ulterior pe Facebook. 

În imagini se observă un tânăr cu un tomberon cu gunoi pe care-l varsă chiar lângă un punct de colectare selectivă a deşeurilor, iar apoi pleacă. 

Pe baza imaginilor, poliţiştii locali l-au identificat pe autor şi au aflat că gunoiul provenea de la firma pentru care acesta lucra. 

Din acest motiv, agentul economic a fost amendat cu 500 de lei, iar incidentul a fost făcut public în speranţa că cetăţenii vor mai semnala şi alte cazuri similare. 

   

„În urma unei postări pe Facebook cu un film în care un tânăr goleşte pe jos un tomberon cu gunoi lângă punctul de colectare selectivă a deşeurilor din cartierul Ostroveni – lângă faleza râului Olăneşti, Poliţia Locală din cadrul Primăriei municipiului s-a sesizat din oficiu miercuri, 8 decembrie, şi a demarat o cercetare în vederea depistării şi sancţionării autorului. În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii locali au identificat drept vinovat de încălcarea prevederilor HCL nr. 396/2019 un agent economic cu punct de lucru în zona ”Cina” din Ostroveni, căruia i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 500 de lei. Municipalitatea recomandă cetăţenilor Râmnicului ca în cazul în care observă astfel de fapte să le anunţe imediat la TelVerde 0800 809 809 – apel gratuit, astfel încât Poliţia Locală să poată interveni cât mai operativ pentru sancţionarea acestor abateri”, au menţionat reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea. 

Vă mai recomandăm şi:

Scandalul ATI COVID Sibiu: de ce au schimbat procurorii încadrarea juridică a faptelor

Singurul „Tezaur Uman Viu“ din Vâlcea. Artizanul care plămădeşte istoria ceramicii de Horezu FOTO VIDEO 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite