Femeia care şi-a lovit nepotul cu toporul în cap ca să-şi apere fiul. Adolescentul a ajuns la spital cu craniul deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, 8 noiembrie, magistraţii Tribunalului Vâlcea au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unei vâlcence după ce aceasta şi-a lovit nepotul cu un topor în cap. Incidentul s-a produs miercuri, iar femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus astăzi reţinerea Elenei Mărunţelu şi punerea în mişcare a acţiunii penale pentru tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

Magistraţii din cadrul Tribunalului Vâlcea au admis tot astăzi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a femeii din Racoviţa - Vâlcea.

Potrivit probatoriului administrat, miercuri, în timp ce se afla pe uliţa din cătunul Bolovanu, Elena Mărunţelu şi-a agresat fizic nepotul - M.I.B., în vârstă de 17 ani. I-a dat cu un topor în cap, o singură lovitură cu tăişul care i-a produs victimei un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu hemoragie abundentă. 

Medicii au stabilit că are nevoie de cel puţin 70-80 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni, iar leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie.

Potrivit martorilor, femeia a intervenit într-o dispută dintre fiu şi nepot. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale. 

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite