Camionul unei firme de reciclare care ajută „copiii fără copilărie”, implicat într-un accident cu două victime FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 64 Râureni - Râmnicu Vâlcea cu Super Furnicuţele Foto Adevărul

Accidentul rutier a avut loc miercuri dimineaţa, 3 noiembrie, pe DN 64, într-o localitate ce aparţine de Râmnicu Vâlcea. O persoană, din cele două implicate în eveniment, a ajuns la spital.

O coliziune între un autoturism şi un camion care se ocupă cu strângerea deşeurilor reciclabile din judeţ s-a produs în Râureni - Râmnicu Vâlcea, pe DN 64, într-o zonă cu două benzi pe sensul de mers. 

A fost anunţată o victimă blocată, motiv pentru care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis la intervenţie, pe lângă ambulanţa SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE DN 64 RÂMNICU VÂLCEA

Persoana încarcerată era o femeie care se afla la volanul autoturismului. „Din cauza scurgerilor de combustibil, s-au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor până la îndepărtarea lor”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. 

Potrivit aceleiaşi surse, în urma accidentului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, însă doar una a fost transportată în final la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Vâlcea, de către echipajul SAJ, cealaltă, şoferul din camion, refuzând să primească îngrijiri suplimentare.

Traficul în zonă a fost blocat pe sensul de mers Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea aproximativ o oră.

Aşa cum se observă şi din imagini, şoferul autoutilitarei nu s-a asigurat şi a provocat întregul accident. 

Firma pe care o reprezintă este extrem de populară în judeţul Vâlcea, întrucât se ocupă cu strângerea deşeurilor reciclabile, fiind activă în multe campanii în care au fost ajutaţi copiii aflaţi în situaţii speciale: „copiii fără copilărie”. 

Vă mai recomandăm şi:

O biserică de lemn din România, în presa internaţională: „Proiectul de restaurare a fost un pionier în domeniu”

Premieră românească la Paris. Roata olarului, făcută de un ceramist din Horezu. „O farfurie la noi costa 50 de euro, la alţii - 1.300 de euro“ VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite