Aproape 8 mii de turişti în staţiunile din judeţul Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi turişti s-au cazat în hotelurile şi pensiunile de pe Valea Oltului. În staţiunea Călimăneşti-Căciulata îşi petrec concediul sau se află la tratament, în aceste zile, 4 000 de persoane.

Potrivit primarului Florinel Constantinescu, alte 500 de persoane au vizitat la sfârşitul săptămânii trecute obiectivele turistice din Călimăneşti-Căciulata. 

 Ca de obicei, a fost înghesuială la Mânăstirea Cozia şi Mânăstirea Turnu.

Turiştilor din alte judeţe li s-ai alăturat vâlcenii care au ţinut să se răcorească la ştrandurile din zona.

2 500 de turişti în Olăneşti

Pe locul doi în opţiunile turiştilor se află staţiunea Băile Olăneşti. Aici sunt ocupate 2 500 din cele 4 000 de locuri de cazare.

   “Avem în jur de 2 500 de turişti, aproximativ un număr egal de turişti cu cel înregistrat anul trecut, în aceeaşi perioadă. Le punem la dispoziţie o piscină cu apă sulfuroasă, o bază de tratament şi sală de fitness. Săptămâna viitoare, în Olăneşti se mai deschide un complex în care turiştii îşi pot petrece o parte din timpul liber ”, declară primarul Sorin Vasilache.

   Alte 500 persoane sunt la tratament în acest moment în staţiunea Băile Govora. Hotelurile şi pensiunile de aici au, în total, o capacitate de cazare de 1 000 de locuri. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite