Alegeri prezidenţiale 2014. Călin Popescu Tăriceanu, atac la Iohannis, Udrea şi Macovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la alegerile prezidenţiale 2014, susţine că principalul său contracandidat este Klaus Iohannis, cel pe care l-a numit „impostorul din zona de dreapta”. Tăriceanu le consideră impostoare, dar din alte motive, şi pe Elena Udrea şi Monica Macovei.

Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la alegerile prezidenţiale 2014, a explicat în timpul vizitei electorale în Râmnicu Vâlcea, de ce îl atacă doar pe Klaus Iohannis, candidatul ACL.   

 „În momentul de faţă, Ponta are prima şansă de a intra în turul II şi principalul meu contracandidat este Iohannis, şi este normal ca eventualele critici să le trimit celui care este impostorul din această zonă de dreapta, care vrea să se prezinte liberal şi de dreapta. Cred că este într-o flagrantă impostură şi, de aceea, este normal ca toate criticile mele se se îndrepte împotriva lui. În turul II, v-am spus că sunt cel mai bine plasat pentru a-l învinge pe Ponta şi daţi-mi voie să-mi folosesc muniţia cum cred, strategic, nu cum credeţi dumneavoastră ”, a susţinut Tăriceanu. 

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu, le consideră impostoare, dar din alte punct de vedere, şi pe Elena Udrea şi Monica Macovei.   

„Să ştiţi că, cu doamna Udrea şi cu doamna Macovei, n-aş avea nicio problemă. Pot să le consider impostoare din alte motive, dar niciuna n-a spus până acum că este liberală, n-am auzit lucrul ăsta. Fiecare  are o anumită problemă şi un anumit segment pe care evoluează, şi nu consider că merită să intru într-o dezbatere, pentru că n-au niciun fel de proiect, nicio viziune”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu. Întrebat de ce o consideră impostoare pe Elena Udrea, candidatul independent la alegerile prezidenţiale a refuzat să răspundă. 

Preşedintele Senatului a vizitat joi Institutul National de Cercetari Criogenice si Izotopice, dar si o fabrica cu peste 200 de angajati din Râmnicu Vâlcea, care produce încălţăminte pentru export. În această seară, Călin Popescu Tăriceanu se va întâlni cu membrii de partid şi cu simpatizanţii la Filarmonica „Ion Dumitrescu”.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite