Accident în Drăgăşani. Au scăpat, după ce maşina s-a ciocnit de un copac, s-a răsturnat şi a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident similar la Ilieşti Foto: Arhiva Adevărul
Accident similar la Ilieşti Foto: Arhiva Adevărul

În urma unui accident petrecut în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2018 în municipiul Drăgăşani, din judeţul Vâlcea, o maşină a luat foc. Şoferul şi pasagerul său au reuşit să se salveze.

Azi, 3 ianuarie 2018, la puţin timp după miezul nopţii, pompierii militari din cadrul ISU General Magheru, Vâlcea, au fost chemaţi să intervină la stingerea unui incendiu şi acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier. 

La km 57 + 500 m, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, un autoturism al cărui şofer nu a adaptat viteza, carosabilul fiind umed, s-a izbit de un copac şi apoi s-a răsturnat pe câmp. La scurt timp, motorul a luat foc şi a ars în totalitate.

Şoferul şi pasagerul, de 26 şi respectiv 18 ani, din Drăgăşani, au reuşit să scape. S-au ales însă cu diverse traumatisme, la cap şi picioare, motiv pentru care, după ce au primit primele îngrijiri medicale, au fost transportaţi la spitalul din Drăgăşani pentru investigaţii amănunţite. 

Numai că aici s-a constatat că rănile suferite sunt destul de grave, aşa că au fost trimişi de urgenţă la Craiova. Incendiul a fost stins la scurt timp. Deocamdată s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală in rem (cu privire la faptă).

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite