VIDEO Primarul Ploieştiului, surprins fără mască şi cu ţigara aprinsă într-un bar de pe litoral. Reacţia edilului: E o terasă deschisă şi nu un restaurant

0
0

Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, a fost surprins în timp ce se afla într-un local, fără să poarte mască şi cu ţigara aprinsă. Din imagini se vede că edilul Ploieştiului se afla într-un spaţiu închis.  Ulterior, Adrian Dobre a reacţionat pe Facebook: ”Este o terasă deschisă şi nu interiorul unui restaurant”.

UPDATE Adrian Dobre a reacţionat pe Facebook: Nu ştiu care este motivul pentru care am devenit atât de incomod, încât să fie necesar să fiu filmat pe parcursul celor 3 zile de concediu. Nu doar eu, ci şi familia mea. Nu înţeleg şi nici nu sunt de acord cu mizeriile politicii, iar expunerea familiei şi a copiilor dăunează oricărui interes public ce ar putea fi invocat drept justificare. Sunt un politician care promovează decenţa, adevărul şi corectitudinea şi resping cu tărie astfel de grosolănii, fake-uri. O simplă verificare ar fi fost îndeajuns să se vadă că, de fapt, este o terasă deschisă şi nu interiorul unui restaurant. Mai mult decât atât, în perioadele stării de urgenţă şi de alertă, toate restaurantele sunt închise.

Mulţumesc personalului de la terasa AQUA by the sea, care mi-a dat acordul să menţionez numele locaţiei şi să demonstrez adevărul şi jurnaliştilor care m-au contact pentru clarificări.

***

Primarul municipiului Ploieşti a fost filmat într-o ipostază destul de jenantă şi de controversată, care sugerează faptul că acesta încalcă în mod intenţionat regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus. 

Mai exact, Adrian Dobre este surprins în timp ce se afla într-un bar, fără să poarte mască şi având şi ţigara aprinsă. Din imagini rezultă cât se poate de clar că edilul Ploieştiului se afla într-un spaţiu închis.

Potrivit unor surse apropiate acestuia, Adrian Dobre ar fi petrecut câteva zile de vacanţă într-o staţiune de pe litoralul românesc. Există informaţii că filmarea care îl surprinde pe edil fără mască şi cu ţigara aprinsă ar fi fost făcută într-un bar din respectiva staţiune de la malul Mării Negre.

Din imagini se vede că că Dobre este relaxat, se plimbă degajat printre local, fără să poarte mască, apoi se apropie de una dintre mese unde îşi aprinde o ţigară.

Deocamdată, Adrian Dobre nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere legat de situaţia controversată în care a fost surprins. 

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite