Administraţia Prezidenţială, precizări despre unele imagini în care Iohannis nu se protejează la Consiliul European: „Purtarea măştii a fost opţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis fără mască la Consiliul European
Klaus Iohannis fără mască la Consiliul European

Administraţia Prezidenţială vine cu precizări după ce în spaţiul public au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis când nu purta la reuniunea Consiliului European.

Administraţia Prezidenţială vine cu precizări după ce în spaţiul public au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis când nu purta la reuniunea Consiliului European. „Purtarea măştii în cadrul şedinţelor plenare, cât şi în alte formate restrânse, a fost opţională, şi nu obligatorie”, se precizează într-un comunicat al AP.

„Preşedintele României, la fel ca şi alţi lideri europeni, a folosit masca de protecţie, existând doar unele excepţii punctuale, cu durată limitată”, se mai arată în comunicat.

Administraţia Prezidenţială: „În contextul pandemiei de COVID-19, reuniunea Consiliului European s-a desfăşurat în condiţii maxime de siguranţă sanitară, însă purtarea măştii în cadrul şedinţelor plenare, cât şi în alte formate restrânse, a fost opţională, şi nu obligatorie, aşa cum s-a putut observa de altfel din înregistrările video şi din fotografiile realizate pe durata Consiliului.

Cu toate acestea, pe parcursul celor 4 zile şi 4 nopţi de negocieri intense, Preşedintele României, la fel ca şi alţi lideri europeni, a folosit masca de protecţie, existând doar unele excepţii punctuale, cu durată limitată.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite