VIDEO „Ploieştiul cu aripi“. Perspectivă aeriană inedită asupra oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştiul, într-o altă perspectivă. FOTO captură video Eyecloud
Ploieştiul, într-o altă perspectivă. FOTO captură video Eyecloud

Doi tineri din Ploieşti, care şi-au dezvoltat o afacere din filmarea şi fotografia aeriană, „recidivează“ cu un nou clip în care prezintă oraşul dintr-o perspectivă inedită

Cu ajutorul dronelor, cele mai bune „prietene“ ale tinerilor Christian Arhire şi Cosmin Negrea, ploieştenii au putut admira, în ultimele luni, diverse locuri din oraş, prezentate prin filmări aeriene spectaculoase.

După Parcul Bucov, cei doi ploieşteni au făcut un colaj din filmările realizate în mai multe puncte din oraş, rezultatul fiind o prezentare aeriană care ar putea ţine loc, oricând, unei cărţi de vizită a Ploieştiului.

Imaginile sunt realizate cu ajutorul dronelor - multicopterele sunt roboţi radiocomandaţi capabili de a transporta echipament foto şi video la joasă şi înaltă altitudine, capabili să rămână în aer la punct fix chiar şi în condiţii de vânt moderat. Aparatura este ridicată până la 250 de metri, distanţa maximă până la care poate zbura fără a se intersecta cu sectoarele de zbor ale avioanelor pentru a surprinde imagini.

Aplicaţiile unei astfel de pasiuni, transformată în afacere de Christian Arhire şi Cosmin Negrea, sunt extrem de variate, de la construcţii (un şantier poate fi urmărit din prima până în ultima zi), proprietăţi imobiliare, topografie, agricultură, inspecţii/asigurări (poţi vedea, de exemplu, dacă o clădire are probleme cu acoperişul), evenimente, fotografii de produs, media etc.

Pe aceeaşi temă

FOTO Afaceri din aer, cu picioarele pe pământ. Doi ploieşteni şi-au făcut un business de succes din filmarea şi fotografia aeriană. La nici 30 de ani, doi ploieşteni arată că spiritul pentru afaceri şi seriozitatea fac casă bună cu tinereţea. Christian Arhire şi Cosmin Negrea au intrat în forţă într-un business de nişă: filmarea şi fotografia aeriană.

VIDEO Parcul Bucov, dintr-o altă perspectivă. Cel mai mare parc din Ploieşti, filmat din aer. O firmă specializată în filmare şi fotografie aeriană, condusă de doi tineri ploieşteni, a realizat un clip filmat din aer al celui mai mare parc din Ploieşti. Perspectiva este inedită

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite