VIDEO Percheziţii în Prahova la evazionişti cu cereale. Prejudiciul este de peste un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile s-au desfăşurat în Ploieşti şi Brazi. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti
Percheziţiile s-au desfăşurat în Ploieşti şi Brazi. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti

Poliţiştii din Prahova au descins luni dimineaţă la locuinţele a şapte persoane suspectate că ar fi creat un prejudiciu de peste un milion de lei, prin evaziune fiscală cu cereale şi produse cerealiere.

Percheziţiile, coordonate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi cei ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean, s-au desfăşurat în Ploieşti şi în Brazi, vizând şapte persoane suspectate de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală prin neînregistrarea în evidenţele contabile a operaţiunilor comerciale ilicite.

Cei în cauză sunt suspectaţi că, începând cu anul 2011, ar fi desfăşurat operaţiuni ilicite cu cereale şi produse cerealiere, creând astfel un prejudiciu de peste un milion de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri şi calculatoare ce constituie probe în documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor, iar personele percheziţionate au fost aduse la audieri.

Vă mai recomandăm

UPDATE 160 de percheziţii, în Bucureşti şi alte cinci judeţe într-un caz de evaziune de peste 50 de milioane euro. Senatorul PSD Niculae Bădălău, pus sub învinuire

Minoră de 13 ani, racolată de o reţea de proxeneţi. Percheziţii şi reţineri în Prahova

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite