VIDEO FOTO Coadă, la Ploieşti, pentru mărţişoarele împărţite de Mutu şi coechipierii de la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la Petrolul Ploieşti au împărţit sâmbătă după-amiază flori şi mărţişoare într-un mall din oraş. Sute de persoane i-au aşteptat şi au stat la coadă pentru autografe şi sesiuni foto

Mall-ul Ploieşti Shopping City părea sâmbătă după-amiază sub asediu, în aşteptarea fotbaliştilor de la Petrolul Ploieşti care au anunţat că vor împărţi flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor.

Aşteptarea nu a fost motivată, însă, de simbolurile primăverii, ci de fotografiile şi autografele cu jucătorii, fanii ploieşteni fiind recunoscuţi pentru dragostea necondiţionată faţă de echipă şi participarea în număr mare la acţiunile Petrolul Ploieşti.

Chiar şi aşa, zeci de fane au primit lalele galbene, mărţişoare lucrate manual, în culorile echipei, galben şi albastru, un voucher pentru un test-drive gratuit la Opel, unul dintre sponsorii echipei, dar şi îmbrăţişări şi pupături de la fotbalişti.

Aproape fiecare dintre sutele de persoane venite să-i întâmpine pe fotbalişti au vrut şi fotografii cu jucătorii, astfel că sesiunile foto şi cele de autografe s-au întins pe parcursul a câteva zeci de minute.

După ce au fericit ploieştencele, jucătorii de la Petrolul au avut pe listă şi un moment de relaxare. Echipa a mers la un film care rula la cinematograful de la mall.

Duminică, echipa va susţine pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti meciul cu Oţelul, promisiunea către fani fiind că îşi va lua revanşa pentru partida cu Braşovul şi va obţine toate cele trei puncte puse în joc.

Vă mai recomandăm

Contra despre meciul Petrolului cu Oţelul: „Trebuie să ne luăm revanşa în faţa publicului“

Şedinţe de înfrumuseţare, ateliere de creaţie pentru copii şi Târg de Mărţişor, la Ploieşti Shopping City

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite