Contra despre meciul Petrolului cu Oţelul: „Trebuie să ne luăm revanşa în faţa publicului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, îşi doreşte ca lupii să câştige neapărat partida de duminică în faţa Oţelului Galaţi şi să şteargă imaginea lăsată după jocul de la Braşov, dar mai ales pentru a le face o bucurie suporterilor.

Contra priveşte cu optimism întâlnirea cu Oţelul, deşi o consideră o echipă periculoasă, schimbată mult în bine în pauza competiţională.

Tehnicianul galben-albaştrilor mizează pe orgoliul rănit al elevilor săi, despre care spune că sunt datori suporterilor după prestaţia din etapa trecută şi se aşteaptă ca Petrolul să redevină formaţia din tur, cu un fotbal spectaculos şi eficient.

„Mă aştept la un meci greu, dar ne-am pregătit bine şi mă bucur că fotbalul îţi oferă şansa ca, de la o săptămâna la alta, să poţi repara ceea ce nu ai făcut bine la jocul trecut. Sunt unele probleme medicale, unii jucători acuză anumite accidentări, dar sperăm ca până duminică să mai recuperăm din ei şi să poată evolua. Va fi o partidă în care băieţii trebuie să îşi ia revanşa în faţa publicului nostru şi, fiind primul meci pe terenul nostru în acest an, mă aştept să vină cât mai multă lume”, a precizat Contra, care pe lângă Laurenţiu Marinescu, accidentat, nu va putea conta nici pe Jean Sony Alcenat, suspendat în urma avertismentului primit la Braşov.

Semnele de întrebare ale antrenorului sunt legate de Filipe Teixeira, Juan Albin şi Vlad Morar, toţi incerţi, însă primii doi s-au pregătit normal la ultimele antrenamente şi au şanse mari să fie incluşi în lot.

Partida FC Petrolul Ploieşti – Oţelul Galaţi este programată duminică, de la ora 19.30, întâlnirea fiind transmisă, în direct, de Dolce Sport (foto fcpetrolul.ro).

Vă mai recomandăm

Primăria Ploieşti va premia în continuare performanţele echipei Petrolul

Cosmin Contra a rămas fără permisul de conducere, după ce a depăşit cu 57 de kilometri limita admisă de lege

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite